Met sieraden moet je altijd voorzichtig omgaan. Sieraden van Philo Jo bevatten geen edelmetaal, zoals echt zilver of goud wat je bij de juwelier vindt. Daardoor kunnen de sieraden na verloop van tijd wat minder mooi worden. Zo onderhoud je je sieraden het beste:

★ Wees voorzichtig met parfum, bodylotion en andere cosmetica. Die kunnen leiden tot snelle verkleuring van de metalen. Doe bijvoorbeeld eerst parfum op en pas als laatste je sieraden om.


★ Laat je sieraden niet in contact komen met vocht. Daardoor kunnen de metalen verkleuren of afgeven. Doe ze dus af met douchen, schoonmaken, sporten, zonnen, etc. en bewaar ze niet op een vochtige plek. Als de sieraden toch nat zijn geworden, droog ze dan meteen.

★ Doe je sieraden altijd af met slapen.

★ Berg je sieraden goed op als je ze niet draagt. Het beste is om ze in een afgesloten zakje of doosje te bewaren. Zo voorkom je verkleuring door aanraking met licht en lucht. Ook voorkom je zo dat sieraden met elkaar in de knoop raken.

★ Geen huid is hetzelfde; door verschil in huidzuur kan de verkleuring bij de ene persoon sneller optreden dan bij de ander.

★ Een handige tip om verkleuring tegen te gaan: Doe een dun laagje blanke nagellak over de metalen onderdelen en laat dit goed drogen. Dit geeft een extra beschermlaagje waardoor je nog langer van je sieraden kunt genieten!

© 2018 - 2024 Philo Jo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel